Beschrijving

Hoeve met losse bestanddelen rondom gekasseid erf. Ten noorden, bakstenen boerenhuis van zes traveeën en anderhalve bouwlaag onder zadeldak (golfplaten, nok loodrecht op de straat), verbouwing met vergroting van ouder huis (zie kleinere puntgevel met vlechtingen in linker straatpuntgevel met jaartal 1800 in cijferankers). Erfgevel met getoogde muuropeningen. Vensterluiken met lichtopeningen. Kleine bovenvensters waarvan vier blinde op bakstenen kordonlijst. Kleinere beluikte vensters in de achtergevel.

Ten oosten, bakstenen bedrijfsgebouw onder pannen zadeldak (nok parallel aan de straat) met gewitte erfgevel.

Ten westen, aan de straat, kleine houten dwarsschuur van drie traveeën onder zadeldak (nok parallel aan de straat), inmiddels gesloopt.

Auteurs: Verbeeck, Mieke