Twee reeksen woonhuizen in eenheidsbebouwing

Beschrijving

Twee reeksen van drie in eenheidsbebouwing opgetrokken rijhuizen, met drie bouwlagen en één travee volgens repeterend schema, uit begin 20ste eeuw. Bepleisterde en witgeschilderde lijstgevels met art-nouveau-inslag. Toepassing van ritmerende horizontale banden en versmallende pseudo-pilasters. Brede getoogde vensters en rondboogdeuren met markerende booglijsten.

Auteurs: Verbeeck, Mieke

Aanvullende informatie

De linker woning (nummer 47) van de linker reeks van in eenheidsbebouwing opgetrokken rijhuizen, werd inmiddels verbouwd en heeft geen erfgoedwaarde meer.

Auteurs: Jacobs, Els