Huis Hier is 't huis Sint-Jozef

Beschrijving

Neogotisch-getint breedhuis van drie traveeën met vier bouwlagen en mansardedak (leien) met centraal getrapt dakvenster en dakkapelletjes, op cartouches gedateerd "ANNO 1888". Bak- en hardstenen gevel, horizontaal geleed door een waterlijst boven de entresol met korfboogvensters, en verticaal geritmeerde bovenverdieping met rondboogvormige nissen die per travee de rechthoekige vensters omsluiten; ijzeren leuningen op de derde bouwlaag en cartouches, gevelsteen, sierankers en nis met Sint-Jozefbeeldje op de borstweringen bovenaan. Gewijzigde begane grond.