• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Burgerhuis

Beschrijving

Enkelhuis met bepleisterde en beschilderde lijstgevel van drie bouwlagen en drie traveeën, onder zadeldak (pannen) met twee dakkapellen uit het eerste kwart van de 20ste eeuw. Verlaagde begane grond bekleed met arduin en voorzien van rechthoekige vensters en deur met blind bovenlicht. Geprofileerde omlijstingen met oren en versierde sluitsteen voor de bovenvensters. Met spiegels en hoekrozetten versierde onderdorpels worden verbonden tot een cordon. Casementen tussen de modillons onder de kroonlijst.