Beschrijving

Hoeve met losse bestanddelen, uit de 19de eeuw. Gebouwen in stijl- en regelwerk met blauwgekalkte lemen vullingen, gelegen rondom het rechthoekig erf, door een recent poortje van de straat afgesloten; zadeldaken (Vlaamse pannen); verhoogde bakstenen stoelen.

Ten zuiden, woonhuis met stal (nok loodrecht op de straat) van vijf traveeën. Overkalkte voorgevel. Onderkelderde opkamer in de uiterste travee, links. Drie vensters, een zolderluik en twee deuren. Verbreding naar achteren toe, in baksteenbouw. Pannen beschieting van de linkerzijgevel.

Tegenover het woonhuis, stal en dwarsschuur van vijf traveeën, voorzien van een zolderluik, een deur en een verlaagde schuurpoort. Ten oosten, lage varkensstal, met drie deurtjes.