• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Hoeve

Beschrijving

Langgestrekte hoeve met ordonnantie: woonhuis-stal, daterend uit de 19de eeuw, door een oprit met de straat verbonden. Drie traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen). Stijl- en regelwerk met witgekalkte lemen vullingen op gepikte plint met lage bakstenen stoel.

Gepikte stijlen (twaalf) en tussenstijlschoren: in de eerste travee tegen de derde tussenstijl en in de derde travee tegen de tiende tussenstijl. Onderkelderde opkamer in de laatste travee. Twee beluikte vensters en drie deuren waarvan twee gekoppeld. Aanhorigheden zonder belang.