Beschrijving

Hoeve met losstaande bestanddelen, uit de 19de eeuw, gegroepeerd rondom het rechthoekige erf, aan de straatzijde afgesloten met een haag en een hek; notelaar op dezelfde zijde. Oude boomgaard achter de hoeve.

Woonhuis van vijf traveeën onder zadeldak (nok loodrecht op de straat, Vlaamse pannen). Stijl- en regelwerk met witgekalkte lemen vullingen op gepikte plint met lage, bakstenen stoel. Gepikte stijlen (negen) en tussenstijlschoren: in de eerste travee tegen de eerste tussenstijl en in de vierde travee tegen de vierde ankerbalk. Twee beluikte vensters, twee zolderluiken en twee gekoppelde deuren. Aangebouwde travee onder lessenaarsdak tegen de rechterzijgevel.

Ertegenover stalschuur van twee traveeën onder zadeldak en een aangebouwde travee onder lessenaarsdak tegen elk der zijgevels. Stijl- en regelwerk met witgekalkte lemen vullingen. Een zolderluik en een laag poortje. Waterput aan de straatzijde.