Beschrijving

Hoeve met losstaande bestanddelen, daterend van circa 1900, met gebouwen gegroepeerd rondom het rechthoekig erf, nok loodrecht op de straat.

Ten westen, woonhuis met stal. Vijf traveeën onder zadeldak (mechanische pannen). Stijl- en regelwerk met witgekalkte lemen vullingen op gepikte en verhoogde bakstenen stoel. Gepikte stijlen (zes) en tussenstijlschoren: in de tweede travee tegen de tweede ankerbalk en in de vierde travee tegen de vijfde ankerbalk. Twee aangepaste vensters en twee deuren. Uitbouw tegen de laatste travee der voorgevel en aangebouwde, bakstenen travee onder lessenaarsdak tegen de linkerzijgevel.

Aangebouwd nieuw woonhuis tegen de rechterzijgevel. Tegenover het woonhuis, dwarsschuur en stal van drie traveeën onder zadeldak (Vlaamse pannen). Stijl- en regelwerk met lemen en bakstenen vullingen. Een schuurpoort, een zolderluik en drie staldeuren, waarvan twee gekoppeld. Recente aanbouw tegen rechterzijgevel met leipannen beschieting.