Burgerhuis Mijn Droom

• is aangeduid als vastgesteld bouwkundig erfgoed Woning Mijn Droom

Beschrijving

Rijwoning "MIJN DROOM" uit het tweede kwart van de 20ste eeuw. Twee bouwlagen onder zadeldak bedekt met mechanische pannen, dakkapel onder platte bedaking. Nieuwe gootlijst in kunststof. Bakstenen lijstgevel getypeerd door twee overhoekse erkers op de bovenverdieping. Witgeschilderde boven- en onderdorpels op console en latei boven de deur. Bovenlicht in gekleurd glas in lood. Plint uit blauwe hardsteen.

Bron: DELEPIERE A., DEVOOGHT K., GILTÉ S. & VANNESTE P. 2011: Inventaris van het bouwkundig erfgoed, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente Bredene, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen WVL50, onuitgegeven werkdocumenten.
Auteurs: Delepiere, Anne Marie; Vanneste, Pol; Gilté, Stefanie; Devooght, Kristien