Burgerhuis ontworpen door Alfons Van de Vijver

Beschrijving

Rijhuis van drie traveeën en drie bouwlagen onder zadeldak (pannen). Bepleisterde lijstgevel op arduinen plint met vermelding "Van de Vijver Arch. 1908". Horizontale geleding door middel van imitatiebanden, doorlopende geprofileerde, gekorniste onder- en bovendorpels, cordons en hoofdgestel. Linkertravee op de bovenverdieping gemarkeerd door driezijdige houten erker op kraagsteen met bekronend balkonhek. Rechthoekige vensters, op de bovenverdieping in geprofileerde omlijsting met oren, op bel-etage geaccentueerd door kroonlijst op klossen en consoles boven de vensters. Rondboogpoort met fraai bovenlicht in glas in lood.