Drie samenhorende stadswoningen

Drie verschillende, heden samenhorende huizen. Van links naar rechts:

Breedhuis van twee traveeën en twee bouwlagen, onder zadeldak (Vlaamse pannen), uit de 18de eeuw. Gedecapeerde, verankerde bakstenen lijstgevel met zandstenen plint. Verlaagde rechthoekige bovenvensters. Rechthoekige deur en poort met zandstenen hoekblokken. Deur met gebogen tussendorpel en rocaille-ornament (19de eeuw ?).

Diephuis van vier traveeën en drie bouwlagen, met schilddak (Vlaamse pannen), uit het vierde kwart van de 18de eeuw. Ontpleisterde, verankerde bakstenen lijstgevel op zandstenen plint. Begane grond afgelijnd door zandstenen puilijst. Licht getoogde vensters met roedeverdeling. Lagere bovenste bouwlaag. Verdiepte borstweringeng. Brede rechthoekige poort met strekse ontlastingsboog (19de eeuw). Hoofdgestel met houten kroonlijst.

Breedhuis van twee bouwlagen en twee traveeën, onder rechts afgewolfd zadeldak (Vlaamse pannen). Verankerde, bakstenen trapgevel uit de 17de eeuw (?) (6 treden + topstuk); oorspronkelijke gevelordonnantie niet meer erg duidelijk door latere verbouwing en 20ste-eeuwse restauratie. Sporen van zandstenen hoekblokken. Getoogde bovenvensters; twee rechthoekige benedenvensters onder een verankerde houten balk en een brede strekse ontlastingsboog. Links smalle zijaanbouw met gedicht korfboogdeurtje en klein venstertje met zandstenen latei en rollaag.