Beschrijving

Boerderij bestaande uit woonhuis en dienstgebouwen. Erf omgevormd tot tuin met gebetonneerd rijpad. Woonhuis met verankerde en gecementeerde voorgevel, naar het zuiden gericht; vijf traveeën en één bouwlaag onder zadeldak (nok parallel aan de straat, Vlaamse pannen), van 1665 (cartouche boven de deur). Getraliede rechthoekige vensters van jongere datum. Behouden rondboogdeur met kwarthol geprofileerde boog voorzien van diamantkopimposten en dito sluitsteen, een gekorniste waterlijst en een getralied bolkozijn als bovenlicht . Haaks op het woonhuis en ten zuidwesten ervan een recentere dwarsschuur.

Auteurs: Demey, Anthony