Beschrijving

In kromming van de weg en schuin ingeplant ten opzichte van de rooilijn. Bakstenen huis met tuin, afgesloten door ijzeren hek tussen bakstenen pijlers. Dubbelhuis van drie + twee traveeën en twee bouwlagen onder zadeldak (nok loodrecht op de straat, mechanische pannen), uit midden 19de eeuw. Verankerde lijst- en puntgevel met rechthoekige en rondboogvormige vensters, laatstgenoemde op bovenverdieping met mooie smeedijzeren leuningen. Rechthoekige deur met bovenlicht in een hardstenen omlijsting met de datering 1845 onder een gekorniste waterlijst, op gegroefde consoles.

Auteurs: Steyaert, Rita