Villatuin

Villatuin met grasveld en volwassen bomengordel uit begin 20ste eeuw.

In de groene gordel bij de villa uit de eerste helft van de 20ste eeuw, komen voor: vederesdoorn (Acer negundo), witte paardekastanje (Aescul­us hippocastanum), gewone trompetboom (Catal­pa bignonioides), een jonge blauwe treuratlasceder (Cedrus libani subsp. altantica 'Glauca Pendula'), schijn­cipres (Chamaecyparis spec.), gewone beuk (Fagus sylva­tica), zwarte walnoot (Juglans nigra), Amerikaanse eik (Quer­cus rubra), taxus (Taxus spec.), westerse levensboom met goudbont blad (Thuya occidentalis 'Semperaurea') (?).

Bomen
(Het cijfer in vet geeft de stamomtrek in centimeter weer. De omtrek wordt standaard gemeten op 150cm hoogte.)

• Amerikaanse eik (Quer­cus rubra) 332
  • Witte paardekastanje (Aescul­us hippocastanum) 281