Eclectisch burgerhuis van 1909

Alleenstaande woning in eclectische stijl, gedateerd door middel van een gevelsteen 1909.

Bakstenen enkelhuis van twee traveeën en twee bouwlagen onder mansardedak met getrapt dakvenster. Baksteen op hoge, hardstenen plint; verhoogde begane grond. Banden van geel en groen geglazuurde baksteen; hardstenen waterlijst. Panelen met tegelmozaïeken. Getoogde muuropeningen met hardstenen afwerking. Rechthoekig balkon met gietijzeren hek op de bel-etage.

Rechts, inrijhek naar een achterliggend dienstgebouw: diephuis onder zadeldak, met banden als hoger beschreven; rechthoekige poort onder metalen I-balk.