Hoeve met schuur van 1900

Beschrijving

Boerderij met "1900" gedateerde bakstenen schuur aan noordzijde. Woonstalhuis onder zadeldak (kunstleien en mechanische pannen, nok parallel aan de straat). Bakstenen gebouw beëindigd met kordon en baksteenfries. Getoogde beluikte vensters, verder rechthoekige muuropeningen.

Parallel gelegen langsschuur onder zadeldak (mechanische pannen) door middel van baksteenmozaïek gedateerde westelijke zijgevel met vlechtingen, uilengaten en topstuk; rechthoekige poorten met houten latei. Inmiddels gesloopt.

Auteurs: Plomteux, Greet; Steyaert, Rita