Winkels, garages, appartementen

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot heden

Meer informatie over de rechtsgevolgen van vaststellingen vind je op onze website.

Beschrijving

Leopoldlaan nrs. 254 tot 262. Rijtje winkelpanden en garages met bovenliggende appartementen, gebouwd in 1956 naar ontwerp van architect M. Denève (Middelkerke). Twee bouwlagen onder plat dak; gevelparement van gele siersteen; verticaliserende kroonlijst, vensterregisters en boven- en onderdorpels. Gelijkaardige bouwtrant voor nrs. 270-272 en 294-300 uit 1955-56, onder meer naar ontwerp va

Leopoldlaan 254-262, 270-272, 294-300 (Middelkerke)
Nummers 254 tot 262. Rijtje winkelpanden en garages met bovenliggende appartementen, gebouwd in 1956 naar ontwerp van architect M. De Nève. Twee bouwlagen onder plat dak; gevelparement van gele siersteen. Gelijkaardige bouwtrant voor nummers 270-272 en 294-300 uit 1955-56, onder meer naar ontwerp van architect A. Vereecke, G. Hoste en G. Vivane.