Vastgesteld bouwkundig erfgoed

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot heden

Besluit houdende vaststelling van de inventaris van het bouwkundig erfgoed en vastgestelde lijst
definitieve opheffingsbesluiten, vaststellingsbesluiten: 28-11-2014  ID: 5825

Meer informatie over de rechtsgevolgen van vaststellingen vind je op onze website.

Beschrijving

Pastoor Verrieststraat nr. 107. Aan de straat gelegen hoeve met vroeg 20ste-eeuws uitzicht. Semi-gesloten opstelling van bakstenen bestanddelen onder pannen zadeldaken rond een bekiezeld erf.Zuidelijke erfoprit gemarkeerd door bakstenen pijlers en ijzeren hek. Ten noorden het woonhuis verfraaid door sierankers en met deels behouden houtwerk, tevens lager aangrenzend stalletje. Ten oosten d

Pastoor Verrieststraat 107 (Anzegem)
Aan de straat gelegen hoeve met vroeg 20ste-eeuws uitzicht. Semigesloten opstelling van bakstenen bestanddelen onder pannen zadeldaken rond een bekiezeld erf. Zuidelijke erfoprit gemarkeerd door bakstenen pijlers en ijzeren hek. Ten oosten de schuur met aansluitend wagenhuis en bakhuisje en ten westen de stal.