Industrieel-archeologisch gebouw

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot heden

Meer informatie over de rechtsgevolgen van vaststellingen vind je op onze website.

Beschrijving

Oudstrijderslaan z.nr./ Handzamestraat. Industrieel-archeologisch gebouw nu deel uitmakend van groot bedrijf met loodsen op ambachtelijke zone. Het resultaat van het kadasteronderzoek is niet eenduidig. Mogelijk is er een link met het tuinbouwbedrijf met broeikassen dat vanaf 1927 wordt opgericht met woonhuis op de Handzamestraat nr. 84 ( J. Segaert). Het hier behandelde gebouwtje (wellich

Oudstrijderslaan (Kortemark)
Industrieel-archeologisch gebouw nu deel uitmakend van groot bedrijf met loodsen op ambachtelijke zone. Het resultaat van het kadasteronderzoek is niet eenduidig. Mogelijk is er een link met het tuinbouwbedrijf met broeikassen dat vanaf 1927 wordt opgericht met woonhuis op de Handzamestraat nummer 84 ( J. Segaert).