Notariswoning

Vastgesteld bouwkundig erfgoed van tot heden

Meer informatie over de rechtsgevolgen van vaststellingen vind je op onze website.

Beschrijving

Sint-Elooisstraat nr. 81. Fraaie cottagevilla van 1926 gebouwd voor notaris Georges De Bouck en gelegen in een tuin die van de straat is gescheiden door een lage bakstenen muur met ezelsrug en pilasters, waartussen een smeedijzeren hekken. Villa opgetrokken met gevarieerd gebruik van oranje en geelachtige baksteen. Typisch onregelmatig grondplan cf. erkers, torenachtige uitbouw, balkon en

Notariswoning

Sint-Elooisstraat 81 (Oostkamp)
Fraaie cottagevilla van 1926 gebouwd voor notaris Georges De Bouck en gelegen in een tuin die van de straat is gescheiden door een lage bakstenen muur met ezelsrug en pilasters, waartussen een smeedijzeren hekken. Villa opgetrokken met gevarieerd gebruik van oranje en geelachtige baksteen. Typisch onregelmatig grondplan confer erkers, torenachtige uitbouw, balkon en overdekt portaaltje met trappen.